dimarts, 6 de desembre del 2011

El dia de l'arbre de nadal.

Avui és el dia de la constitució, o com jo pensava de xicoteta, el dia de muntar l'arbre i el pessebre a casa. I és que, malgrat que alguns avui no tenim res a celebrar, és festa a tot l'estat. I ara bé, hi ha que dir que els més afortunats ens hem marcat un pont per envejar.
Per tant, he declarat personalment el 6 de desembre com “el dia de l'arbre de nadal” I és que tot i la pressa dels centres comercials, per a mi i ben segur que per a molts altres aquests dies son els d'adornar la llar amb llums, i sortir a passejar per la ciutat on ja es respira un ambient més que nadalenc. I sí! com ja he dit alguna vegada, ho accepte: m'encanta el nadal!
I això és, perquè per a mi no és més que una bona excusa per reunir-te amb la gent que estimes i fa temps que no veus, d'encendre la llar de casa i torrar castanyes, unflar-te a dolços sense tindre en compte línea, fer alguna escapada amb els amics (si no son universitaris estressats), ficar-te algun barret ridícul pel fred, i que a més a més et caiga algun que altre regalet. I, vosaltres, que penseu del nadal?  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada