dilluns, 12 de desembre del 2011

El nus de la corbata.

Ja ho diu la dita "A cada cerdo, le llega su San Martín". I sembla que ja li ha arribat al nostre benvolgut expresident. Qui ens ho haguera dit? A nosaltres els utòpics, idealistes, ingenus (com diu aquell cantautor torrentí) als que hem hagut d'eixir més d'una vegada al carrer per cridar contra aquest govern de xoriços i desvergonyits.

Recorde una manifestació en particular, ara fa 9 mesos, una marxa contra la corrupció on més de 50.000 persones vam omplir els carrers del cap i casal, per dir que ja estàvem farts d'aguantar les malifetes d'un president que semblava l'emperador d'aquell conte per a xiquets. I em ve a la ment, per què en aquell moment no pensava que aconseguirem res amb tot allò, no és que tinga molta confiança amb la justícia espanyola que diguem.. 
Malgrat això, ara la situació s'ha girat completament. El 20 de juliol, Paco (que així li diuen els amics) va haver de dimitir.
Quan el vaig veure per la televisió afirmant que dimitia per a que Rajoy pogués arribar a ser president i "para que España pueda ser esa gran nación que todos queremos" no m'ho podia creure! 
I he d'admetre, què això em va fer creure un poc més en la justícia.

No se si serà declarat culpable o innocent. I la veritat és que em decante més per la segona opció. Però almenys, seient a la banqueta dels acusats, ha perdut la poca dignitat que li quedava i el recolzament dels que eren els seus amics i s'ha convertit en un cadàver polític. Així, nosaltres els 50.000 d'aquella marxa contra la corrupció i tots els ciutadans del País Valencià ens haurem tret de damunt al que ha sigut sense cap dubte el pitjor president de la democràcia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada