dilluns, 9 de gener del 2012

Tancat per exàmens.

Ja  feia algun temps que no hem passava per ací.. Sentin-t'ho molt els dinars familiars, les revisions mèdiques, els sopars amb els amics, la ressaca del Festivern i l'empatx de pastissets de nadal, han reclamat la meua atenció durant tot el temps de vacances. I ara, sense adonar-me'n, ha arribat el més temut per als primerencs estudiants universitaris: els exàmens de gener.. (cara de terror) 
Sí, i és quan al teu calendari comencen a faltar-li dies, i als dies hores. I a més, tens aquesta mena de sensació, què no deixa de ser certa, de que no has fet pràcticament res durant tot el quadrimestre, a banda de conèixer tots els bars de Benimaclet i tindre una vida més que activa a les xarxes socials, clar. 
Tot i això, no deixa de ser un repte personal. Sempre he sigut un desastre per a estes coses, tothom diu que es deixa la feina per a l'últim dia, ja. Però en el meu cas és extrem, bé massa extrem. I no és només això, és que sóc tant caòtica que ara per ara algú em diria de sortir de festa no li diria que no, només per a anar a contra-rellotge o simplement per sentir remordiments i culpabilitat el dia després.. 
Així què, durant aquests dies de sobredosis de cafè, sessions de biblioteca i poques hores de son, declare aquest bloc tancat per exàmens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada