dimecres, 1 de febrer del 2012

A guanyar diners, on estan, on estan?

Diga el que diga el jurat 'popular' Camps i Costa son culpables. No només pel cas dels vestits, ja que això és la punta del iceberg, si no per haver portat al País Valencià a la situació en la que estem. Només cal llegir el diari o ficar les noticies de qualsevol canal televisiu, per adonar-se'n que la 'comunitat'  protagonitza gran part de les noticies. 
Som la vergonya de l'estat, i Camps d'això si que n'és culpable. Ell i els seus amiguitos del alma han saquejat i arruïnat el País Valencià, fins al punt que ara intenten arreglar-ho retallant en el que hauria de ser el més important: sanitat i educació. 
Estem pagant les conseqüències d'una política de malbaratament i 'grandes eventos', mentre uns s'han forrat durant aquests anys altres han d'enviar als seus fills a col·legis on no hi ha llum o calefacció. Així, la vergonya, la indignació i la ràbia haurien d'estar presents en gran part de la població valenciana, però un jurat 'popular' que no passaria un examen d'ESO ha absolt el nostre expresident. Aquell mateix que deia ser el president més recolzat de totes les democràcies occidentals. 
Per acabar només afegir, on estan els diners senyor Camps?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada